Curs-taller d’escriptura teatral

T’interessa desenvolupar i exposar les teves idees en un llenguatge teatral? Com poder escriure per a l’escena?

El taller de dramatúrgia inicia al participant en les tècniques d’escriptura per a les arts escèniques. És un taller teòric-pràctic en el qual es desenvolupen capacitats d’escriptura en la medida que es coneixen els elements essencials del llenguatge escènic. En aquest curs farem un passeig subjectiu per la teoria de la dramatúrgia clàssica per a desembocar en el riu creatiu de les noves dramatúrgies. Així mateix es desenvoluparà un projecte d’escriptura al llarg del taller. Com puc escriure per l’escena?, serà la pregunta clau que ens guiï en aquest recorregut.

L’OBJECTIU

Ser capaç de dur al paper i a l’escena: idees, imatges i projectes. Aquest curs basat en la lectura de textos i en la realització d’exercicis, servirà al participant per a descobrir quin és el seu mitjà d’escriptura escènic, i com fer d’aquest la seva eina d’expressió.

ADREÇAT A

Professionals de les arts escèniques: actors, ballarins, artistes de circ, titellaires, directors, estudiants d’arts escèniques amb idees i projectes. Persones de l’àmbit educatiu interessats en el teatre com mitjà de difusió i de divulgació del coneixement. Lectors de teatre, espectadors assidus d’espectacles, a persones curioses.

PROJECTES

En cada classe es faran exercicis breus que aniran ajudant al participant a desenvolupar les seves idees i exposar-les en un llenguatge teatral. El participant desenvoluparà un projecte d’escriptura durant el taller que pot ser corregit progressivament. Es farà una lectura d’alguns fragments del projecte desenvolupat durant el curs amb actors que permeti la revisió d’idees i la confrontació amb un públic.

SOBRE EL CURS:

Inici: dimecres 19 de maig
Duració: 3 mesos
Horari: 11h00 – 13h00
Preu: 350€
Professora: Irma Borges
Programa del curs
Inscripcions aquí

Deja un comentario

*