1er Concurs “Gràcia mira-la i conta-la” – Festa Major de Gràcia

La Fundació Festa Major de Gràcia i el Laboratori d’Escriptura us conviden a participar a “Gràcia: mira-la i conta-la”.

Cartel Festa Major de Gràcia 2010Bases de participació:

La idea

Sortir al carrer i captar una imatge narrativa durant la Festa Major de Gràcia, de qualsevol ambient, situació o tema quotidià. A partir d’aquesta imatge, s’elaborarà una història o relat, de ficció o no-ficció. Els participants podran visitar els carrers i places guarnits de la Festa Major de Gràcia i amb el seu talent creatiu de fotografia i escriptura, podran desenvolupar una narració original. Es premiarà el millor treball que combini fotografia i text sobre la Vila de Gràcia.

Participants

Pot participar qualsevol persona que vulgui gaudir de les Festes de Gràcia, li agradi fer fotos i narrar una història a partir de la seva fotografia.

Condicions per participar-hi

  1. La participació està oberta a totes les persones de més de 18 anys.
  2. Podran inscriure’s per correu electrònic a info@laboratoriodeescritura.com fins al 13 d’agost. Places limitades a 20 persones. En el email s’ha d’especificar: nom, cognom, telèfon,e de contacte, edat i població.
  3. Es farà un taller de 3 dies (del 16 al 18 d’agost) on els participants assistiran de 17.00 a 18h30 a classes amb experts per conèixer les eines necessàries per realitzar els projectes
  4. - 16 d’agost: Es revisaran aspectes de fotografia i després es sortirà al carrer a fer fotos per captar una imatge.
    - 17 d’agost: Es veuran tècniques i formes d’escriptura i es començarà a escriure el text que acompanyarà a l’imatge a partir de unes bases generals.
    - 18 d’agost: Aquest dia es realitzarà l’última sessió, en la qual els participants donaran a conèixer els seus relats amb la imatge escollida, es faran comentaris i correccions dels textos, de tal forma que puguin corregir-los i enviar la versió final el dia següent.

  5. Els participants hauran de portar la seva càmera fotogràfica.
  6. La activitat és gratuïta.

Premis

Els treballs de tots els participants es mostraran a través del web del Laboratori d’Escriptura i de la Festa Major de Gràcia. Un jurat format pels membres del Laboratori d’Escriptura (entre escriptors i fotògrafs) seleccionaran els tres millors treballs. Hi haurà un guanyador i dos finalistes. El guanyador tindrà una beca per a escollir entre els cursos d’octubre del Laboratori d’Escriptura que poden ser: Fotografia Narrativa, Introducció a la Narrativa o No-ficció (Literatura i periodisme). El guanyador i els finalistes els publicarem a la Galeria de Creadors de la revista digital del Laboratori d’Escriptura i a la seu de la Fundació Festa Major de Gràcia que a més donarà un obsequi al guanyador i els finalistes. El fallo es donarà a conèixer el 21 d’agost.

Web de la Festa Major de Gràcia:
www.festamajordegracia.cat

Deja un comentario

*