Com gaudir la lectura en l’era audiovisual

El proper dimarts 5 d’octubre a les 19h00, tindrà lloc a la llibreria Alibri (c/Balmes 26) la xerrada “Com gaudir la lectura en l’era audiovisual”, organitzat pel Laboratori d’Escriptura i la llibreria Alibri.

Mai abans no hem estat “bombardejats” per tanta quantitat d’informació com en l’actualitat. Tanmateix, no tota d’aquesta informació té el mateix interès o validesa. El propòsit d’aquesta xerrada és plantejar un diàleg i una reflexió sobre els hàbits de lectura d’avui en dia associats als mitjans audiovisuals, digitals i tecnològics. També fer un recorregut per algunes propostes alternatives per comprendre i divertir-se encara més de la lectura, des del lloc del lector tradicional i des de l’experiència com a receptor en el sentit ampli.

Gabriela Pedranti és Llicenciada en Comunicació per la Universidad de Buenos Aires i ha realitzat el postgrau “La crítica literària en la premsa” en l’IDEC de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Treballa com a periodista, traductora i lectora professional. Ha escrit, editat i coordinat equips de treball a diverses publicacions a Argentina i Espanya. També realitza anàlisi semiòtica i cultural per a diferents tipus de projectes.

Data: dimarts, 5 d’octubre 2010
Lloc: Llibreria Alibri (c/Balmes 26)
Accés lliure

Organitzat per: Laboratorio de Escritura i Llibreria Alibri

Col·laboren: Around Barcelona i Torres

Deja un comentario

*