Tallers intensius d’octubre

Tardor de cursos i tallers intensius. Aquest mes obrim nous tallers pensats en els que volen aprofitar el poc temps disponible en diferents tallers pràctics en què experimentar amb la creació literària. Escriure correctament un text, desxifrar les claus d’un poema, i construir personatges creïbles per a l’escena seran els components bàsics per iniciar aquesta temporada de cursos.

Com armar i desarmar un poema

5 i 6 d’octubre
En aquest taller s’analitzaran poemes contemporanis i es donaran consells pràctics perquè el poema no soni a altres veus i adquireixi la veritable veu de qui l’escriu.

Pensat per a:
Alumnes de lletres, professors de lletres, interessats en general. Per a aquells que vulguin iniciar-se en l’escriptura poètica.

E-literatura. Creació d’obras de literatura digital

8 i 9 d’octubre
Aquest taller s’adreça a persones interessades en descobrir la literatura electrònica, conèixer les obres i els autors clau d’aquesta nova forma literària, així com les possibilitats que ofereixen els nous mitjans tecnològics per a la creació literària.

Pensat per a:
Persones interessades en la literatura i en les seves formes més avantguardistes, com a perfils més tècnics que vulguin explorar la creació literària.

Redacció profesional

13 i 14 d’octubre
Aquest curs està pensat per a qualsevol professional que necessiti millorar la seva expressió escrita i perfeccionar així la seva ortografia, el seu domini de l’estructura del text, la seva capacitat de persuadir per mitjà del llenguatge … En aquestes sessions, mitjançant textos reals (inclosos els dels assistents, si ho desitgen), es donaran abundants continguts d’una manera pràctica i amena que permetran, fins i tot en aquest breu taller, adquirir els conceptes bàsics per millorar l’escriptura professional.

Pensat per a:
Advocats, periodistes, professionals del món de la publicitat, personal administratiu i qualsevol altra persona que desitgi millorar la seva escriptura en un àmbit tècnic o laboral. També està pensat per a professionals que necessitin escriure articles científics (com metges, economistes, etc.), O per a persones que preparen la seva tesi doctoral.

¿Ets un personatge?

22 i 23 d’octubre
Tots els personatges de la nostra història, sigui llarga o curta, són importants. Quan vam començar a escriure ens centrem en els nostres protagonistes, siguin humans, gossos, gats o arbres i sovint ens oblidem de la mirada dels qui els envolten. En la fase de construcció del personatge podem preguntar sobre el seu passat i sobre el seu futur, sobre el seu aspecte físic, sobre els seus defectes, però potser les preguntes més importants siguin Què ha portat a aquest personatge a aquesta història? Quina és la seva motivació, què vol, què busca? I finalment, qui, quan, per què i què descriu al nostre personatge?

Pensat per a:
Persones interessades en la creació de personatges de ficció.

Preu per taller: 90€
Inscripció: enviar un e-mail a cursos@laboratoriodeescritura.com amb el nombre, cognom, telèfon de contacte i professió. Places limitades.

Deja un comentario

*