Crea i regala el teu conte per Sant Jordi

Crea i regala el teu conte per Sant JordiEncara no saps quin llibre regalaràs per Sant Jordi? T’agradaria trobar un regal ben original i únic? Doncs llavors tenim una proposta que segur t’agradarà: amb el taller “Crea i regala el teu conte per Sant Jordi”. Ara tens l’oportunitat d’escriure i autoeditar artesanalment el teu propi conte.

Es tracta de 3 sessions de 3 hores cadascuna els dies 2, 10 i 16 d´abril (de 18h a 21h), que es realitzaran al Fòrum del Fnac de Diagonal Mar. El taller serà impartit per professors de la nostra escola.

La primera sessió estarà dedicada a les tècniques d´escriptura creativa,del qual es desenvoluparà la idea i l’estructura del conte a partir de les eines, conceptes i exemples que donarà el professor. La segona a la correcció d’estil, per revisar, corregir i millorar els textos. La tercera els assistents podran encuadernar de manera artesanal el seu propi relat.

Si vols sorprendre a tothom amb la teva creativitat i tenir el millor regal per Sant Jordi, no hi pots faltar!

És una activitat totalment gratuïta. Per inscriure’s, només cal escriure a comunicacion.diagonalmar@fnac.es, amb el teu nom complet, telèfon i email de contacte. Places limitades a 20 persones.

Dates: 2, 10 9 16 d’abril
Horari: 18h a 21h
Lloc: Fòrum de Diagonal Mar
Activitat realitzada pel Laboratori d’Escriptura en col·laboració amb el Fnac de Diagonal Mar

Deja un comentario

*