Les tardes del Gatopardo: Ginés Cutillas en conversa amb Fernando Clemot

duelo(pg)El Laboratori d’Escriptura inaugura el seu espai “Les tardes del Gatopardo” amb la participació de l’autor de la novel·la La sociedad del duelo, Ginés Cutillás, en conversa amb l’escriptor Fernando Clemot.

Data: dimecres 25 de setembre 2013
Hora: 19h30
Lloc: Laboratorio de Escritura

L’autor llegirà fragments de la seva novel·la i conversarà sobre el procés d’escriptura del seu llibre. Al final s’obrirà un diàleg amb el públic.

Recomanem que els assistents hagin llegit la novel·la de l’autor, publicat per Editorial Base de Barcelona.

Ginés_S._Cutillas

Ginés Cutillas (Valencia, 1973). Ha publicat el llibre de relats La biblioteca de la vida (2007), i el de microrrelats Un koala en el armario (2010). La seva primera novel·la La sociedad del duelo (2013) és una biografia alternativa sobre la vida de Lord Byron i els poetes romàntics anglesos. La seva obra ha estat inclosa en més de deu antologies de relats i de microrrelats. Ha obtingut el Premi Internacional de Minicuento El Dinosaurio 2007 (Feria del libro de La Habana), el de la Feria del llibre de Granada 2006, el de relats de la Fundació Drac 2007 y el de microrrelats Literatura Comprimida 2006. És membre de l’equip de redacció de Quimera. Revista de Literatura i del Institutum Pataphysicum Granatensis.

Les tardes del Gatopardo

Conversar amb els narradors sobre els seus contes i novel·les. Recuperar la tertúlia com un acostament a l’escriptura. Llegir prosa en veu alta. Volem recordar les tardes en les quals l’escriptor italià Tomasi di Lampedusa, l’autor de El Gatopardo, es reunia en una terrassa de Palerm amb un petit grup de lectors per a conversar sobre literatura. Hem creat aquest espai de trobada al Laboratori d’Escriptura per dialogar amb els autors sobre el procés creatiu dels seus llibres.

Activitat gratuïta

Data: dimecres 25 de setembre 2013
Hora: 19h30
Lloc: Laboratori d’Escriptura (c/Joan Blanques 12, 08012 Barcelona)
Com arribar: Metro joanic (L4)  / Metro Fontana (L3), autobús: 39, 55, 15, bicing: pl. joanic

Més informació: www.laboratoriodeescritura.com

Deja un comentario

*