Contistes sense fronteres: Bel Olid i Tina Vallès / 23 d’octubre

Contistes convidats: Bel Olid i Tina Vallès

 

tumblr_mugot0sKbv1suv3w0o1_1280Inaugurem l’espai de Contistes sense fronteres, sota la coordinació de Ramon Pardina, amb la participació de les escriptores : Bel Olid i Tina Vallès.

Data: dimecres 23 d’octubre de 2013
Hora: 19h30
Lloc: Laboratori d’Escriptura (c/Joan Blanques 12, 08012 Barcelona)
Activitat gratuïta

Les contistes llegiran els seus contes i després faran una xerrada sobre el procés d’escriptura del seus contes.

Bel OlidBel Olid (Mataró, 1977)Professora de català a la UAB i traductora. Ha publicat una trentena de traduccions al català i al castellà d’autors en llengua anglesa i francesa, molts de literatura infantil i juvenil.  Ha publicat diversos articles a llibres i revistes especialitzades en Llengua i en Literatura Infantil i Juvenil. Guardonada amb el 8è Premi Rovelló 2010 d’assaig de Literatura Infantil i Juvenil. Autora de la novel·la Una terra solitària -Premi Documenta- i el recull de contes La mala reputació, Premi Roc Boronat 2012.

 

Tina VallèsTina Vallès (Barcelona, 1976). Filòloga, de formació. Escriptora, traductora i correctora, de professió. Lectora, de devoció. Autora dels reculls de relats L’aeroplà del Raval (2006), Un altre got d’absenta (2012) i El parèntesi més llarg (2013) -Premi Mercè Rodoreda 2012-, i de Maic (2011), que de moment és la seva única novel·la.

Contistes sense fronteres

Quan escriuràs una novel·la? Són contes per a nens? De què va el teu llibre? Són preguntes de difícil resposta a les quals les persones que es dediquen a escriure contes per a adults sovint s’hi han d’enfrontar. Per donar-hi resposta (o tot el contrari: per crear encara més dubtes) ha nascut “Contistes sense fronteres”. Un espai mensual on, cada tarda, diversos autors de contes per a adults llegiran en veu alta aquestes petites peces que Edgar Allan Poe col•locava a mig camí entre la poesia i la novel•la. I tot seguit, debatrem els secrets, els avantatges i els inconvenients que (malgrat les consideracions negatives de la paraula) suposa ser un contista avui dia.

Activitat gratuïta

Data: dimecres 23 d’octubre de 2013
Hora: 19h30
Lloc: Laboratorio de Escritura (c/Joan Blanques 12, 08012 Barcelona)
Com arribar: Metro Joanic (L4)  / Metro Fontana (L3), autobús: 39, 55, 15, bicing: Pl. Joanic

Més informació: www.laboratoriodeescritura.com

Deja un comentario

*