Exposició d’art: Des del meu taller, de Miquel Roura

Puente de hierro I 140 x100El proper dijous 10 d’octubre, a les 19h30, presentem l’exposició de l’artista Miquel Roura, que es titula “Des del meu taller. Paisatges de Bellvitge”. Aquestes són obres que parlen del paisatge transformat d’una part de la ciutat, vist des del seu propi taller. Uns treballs que donen cabuda a analitzar, indagar i crear una ficció des d’un punt de vista diferent. Al voltant d’aquesta exposició treballarem amb els nostres alumnes de Narrativa en la creació de relats.

Dia: 10 d’octubre de 2013
Hora: 19h30
Lloc: Laboratori d’Escriptura (c/Joan Blanques 12)

És en aquest entorn de naus i edificis industrials, on la meva “mirada” intenta transformar una realitat de perifèria en una percepció artistitzada, creant des de l’espai industrial derrotat d’una ciutat enfrontada a la pròpia ciutat, un nou entorn. Mentre, assistim resignats, però sense perjudicis, a la destrucció d’aquest espai intermedi com a despesa del progrés.

 

Miquel Roura (Barcelona 1968) és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona al 1992, professor de dibuix de Secundària i Batxillerat, i ex jugador i entrenador d’ hoquei sobre patins. Ha exposat a diferents galeries d’art.
http://miquelroura.blogspot.com.es/

Deja un comentario

*