Les tardes del Gatopardo: Albert Chillón en conversa amb Leonardo Valencia

Portad El horizonte ayerEl Laboratorio d’Escriptura al seu espai “Les tardes del Gatopardo” presenta l’autor d’El horizonte ayer, Albert Chillón, en conversa amb l’escriptor Leonardo Valencia.

Data: dimecres 9 d’octubre de 2013
Hora: 19h30
Lloc: Laboratori d’Escriptura

Albert Chillón parlarà sobre el procés d’escriptura del seu llibre. Al final s’obrirà un diàleg amb el públic.

Recomanem que els assistents hagin llegit la novel·la de l’autor, publicada per Luces de Gálibo.

Al web de El Boomeran(g) de El País podeu trobar els primers capítols de la novel·la.

Albert Chillón

Albert Chillón

Albert Chillón (Barcelona, 1960) és escriptor i assagista. Professor de teoria de la comunicació en la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i un reconegut estudiós de les relacions entre literatura, periodisme i comunicació. Ha escrit, entre d’altres, els llibres Literatura i periodisme (1993), La literatura de fets (1994), Literatura y periodismo. Una tradición de relaciones promiscuas (1999, 2013) i, en col·laboración amb Lluís Duch, La condición ambigua (2011) y Un ser de mediaciones. Antropología de la comunicación, vol. I (2012). És col·laborador de diferents mitjans de comunicació, entre ells La Vanguardia i El País, i director del Màster en Comunicació, Periodisme i Humanitats de la UAB. El horizonte ayer (2013) és la seva primera novel·la.

 

Les tardes del Gatopardo

Conversar amb els narradors sobre els seus contes i novel·les. Recuperar la tertúlia com un acostament a l’escriptura. Llegir prosa en veu alta. Volem recordar les tardes en què l’escriptor italià Tomasi di Lampedusa, l’autor de El Gatopardo, es reunia en una terrassa de Palerm amb un petit grup de lectors per conversar sobre literatura. Hem creat aquest espai de trobada al Laboratori d’Escriptura per dialogar amb els autors sobre el procés creatiu dels seus llibres.

Activitat gratuïta

Data: dimecres 9  d’octubre de 2013
Hora: 19h30
Lloc: Laboratori d’Escriptura (c/Joan Blanques 12, 08012 Barcelona)
Com arribar: Metro joanic (L4)  / Metro Fontana (L3), autobús: 39, 55, 15, bicing: pl. joanic

Més informació: www.laboratoriodeescritura.com

Deja un comentario

*