Rodolfo Häsler en conversa amb Neus Aguado i Rafael Mammos

Portada-HaslerAmb motiu de la presentació del nou llibre de Rodolfo Häsler, Diario de la Urraca, al espai Contra/poesia del Laboratori d’Escriptura, comptarem amb l’autor que tindrà una conversa amb els poetes Neus Aguado i Rafael Mammos, i farà una lectura dels seus poemes

Diario de la urraca (2013) ha estat editat a la Ciutat de Mèxic per l’editorial Mangos e Hacha. Hi haurà exemplars a la venda en la presentació.

Data: dimecres 6 de novembre de 2013
Hora: 19h30
Lloc: Laboratori d’Escriptura (c/Joan Blanques 12, 08012 Barcelona)

Activitat gratuïta

 

Rodolfo HasslerRodolfo Häsler (Santiago de Cuba, 1958) Reside desde los diez años en Barcelona. Estudió Letras en la universidad de Lausanne, Suiza. Tiene editados los siguientes libros: Poemas de arena (1982), Tratado de licantropía (1988), Elleife (premio Aula de Poesía de Barcelona 1992, Editorial El Bardo, 1993), De la belleza del puro pensamiento (1997), Poemas de la rue de Zurich (2000), Paisaje, tiempo azul (2001),Cabeza de ébano (2007) -traducido al italiano, macedonio, portugués, francés y parcialmente al alemán – y Antología poética (Editorial Pequeña Venecia, Caracas, 2005) y Antología de Tenerife (Ediciones Idea, Tenerife, 2007). Ha publicado la plaquette Mariposa y caballo (El Toro de Barro, Cuenca, 2002). Está incluido en varias antologías como la Anthologie de la poésie cubaine du XXè. siècle (Les Éditions Patino, París, 1997), Por vivir aquí. Poetas catalanes en castellano.1980 – 2003 (Bartleby Editores, Madrid, 2003), Una gravedad alegre. Antología de poesía latinoamericana al siglo XXI (Editorial Difácil, Valladolid, 2007) y Veinte poetas españoles del s. XX (Fundación Editorial El Perro y la Rana, Caracas, 2010), entre otras. Ha traducido la poesía completa de Novalis (DVD Ediciones, Barcelona, 2001), los minirelatos de Kafka (Editorial Thule, Barcelona, 2006) y Los instantes silenciosos de la poeta francesa Cécile Oumhani. Perteneció al equipo de redacción de las revistas Hora de Poesía y Poesía080, ambas de Barcelona. Ha sido invitado a diversos festivales internacionales de poesía en España, Italia, Suiza, Macedonia, Turquía, Túnez, Canadá, México, Guatemala, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica, República Dominicana, Puerto Rico, Colombia, Bolivia, Argentina, Uruguay y Brasil. Es miembro de la junta directiva de la Asociación Colegial de Escritores de Cataluña.

Què és Contra / poesia?

Tot sembla anar contra la poesia. Això és senyal de la seva llibertat. La poesia va contra les limitacions del llenguatge. Contra / poesia és un espaci del Laboratori d’Escriptura de Barcelona destinat a la reflexió i a la trobada de poetes i lectors de poesia, amb la intenció de conversar sobre la paraula poètica des de diferents perspectives i idiomes. Per això, no només està obert a la lectura de poesia sinó al pensament, perquè la paraula major de la poesia encoratja el desafiament de l’escriptura.

Activitat gratuïta

Data: dimecres 6 de novembre de 2013
Hora: 19h30
Lloc: Laboratori d’Escriptura (c/Joan Blanques 12, 08012 Barcelona)
Com arribar: Metro joanic (L4) / Metro Fontana (L3), autobús: 39, 55, 15, bicing: pl. joanic

Més informació: www.laboratoridescriptura.com

Deja un comentario

*