Quadern il·lustrat: Receptes per menjar amb els ulls

1380109165Inaugurem el nostre espai “Quadern Il·lustrat” en el que María Luisa Samaranch (disenyadora i editora de Sd·edicions) i Piu Martínez (ajudant d’edició) ens parlaran de l’edició dels llibres de cuina. Per a això faran un repàs als seus orígens, evolució i tipologia, fins i tot arribar a “Le chicche della nonna Ida“, el receptari il·lustrat de la nostra alumna Liuna Virardi.

Data dimecres 4 de desembre de 2013
Hora: 19h30
Lloc: Laboratori d’Escriptura

Liuna Virardi conversarà sobre el procés creatiu del seu receptari il·lustrat. Al final obsequiarem tots els participants una recepta il·lustrada extra (nadalenca) feta per la Liuna!!!

Quadern Il·lustrat

Conversar amb els il·lustradors, editors i llibreters sobre els contes i àlbums il·lustrats. Conèixer com es treballa un àlbum il·lustrat de la mà dels seus creadors. Intercanviar experiències, estils, processos i tècniques d’il·lustració. Aquest espai és un punt de trobada per aprendre, compartir i registrar les teves idees en un Quadern Il·lustrat.

Activitat gratuïta

Data: dimecres 4 de desembre de 2013
Hora: 19h30
Lloc: Laboratori d’Escriptura (c/Joan Blanques 12, Gràcia – Barcelona)
Com arribar: Metro joanic (L4)  / Metro Fontana (L3), autobús: 39, 55, 15, bicing: pl. joanic

Més informació: www.laboratoriodeescritura.com

Deja un comentario

*