Tallers literaris i de creació – Gener 2014

cursos_gener2014_LDE
Quins són els teus propòsits per a aquest any? Si t’agrada escriure i t’interessa la literatura tenim algunes propostes que segur que t’animen a fer-ho.

Des del 20 de gener comencem una nova edició dels cursos presencials i virtuals.

Amb el Programa d’Escriptura Creativa o bé els cursos de Narrativa (introducció i avançat) i Novel·la (avançat), podràs donar curs a la teva creativitat literària aprenent les tècniques necessàries per l’escriptura del relat curt i la novel·la.

Descobreix una nova forma de viure la literatura amb el Taller Lúdic de Narrativa. Aquest taller suma la lectura dels grans escriptors amb la cara lúdica de l’escriptura creativa.Però si gaudeixes amb la poesia, el Taller Obert de Poesia t’ajudarà a donar curs al teu treball poètic. Llegeix els teus poemes, comparteix les teves opinions i indaga en l’interessant món de la poesia.

T’has preguntat alguna vegada els secrets per escriure personatges mentalment inestables? Aprèn la tècnica necessària per escriure sobre una ment malalta amb el curs En la Ment del Personatge on la psicologia i la literatura s’entrelliguen per a la creació de personatges de ficció.

Però si el teu interès és l’edició, el curs d’Edició de Novel·la és l’indicat per a tu. Aprèn com n’és d’important la figura de l’editor en la creació d’una novel·la. Coneix el procediment des del manuscrit fins al llibre final i aprèn els conceptes i els passos bàsics del procés editorial (valoració inicial, correcció, compaginació, confecció de la portada, etc.).

Si t’agrada la Literatura Infantil, tenim el curs de Conte il·lustrat, que et permetrà crear i donar forma a un llibre il·lustrat.

I si vols fer un curs virtual, pots triar de fer un de narrativa 1, narrativa 2, novel·la, escriptura poètica, tècniques creatives del llenguatge literari, escriptura terapèutica, lectura en veu alta o fotografia narrativa.

Comença un 2014 ple de projectes!

Deja un comentario

*