Quadern il·lustrat: Presentació de *El Salt* i xerrada per a il·lustradors que vulguin saltar!

71ic2waM9hLA l’espai Quadern Il·lustrat, la nostra alumna del curs de Conte Il·lustratPaola Rigiroli, ens convida a conèixer el procés creatiu del seu conte il·lustrat ”El Salt” (Ed. Kokoro).

Data: dimecres 12 de febrer de 2014
Hora: 19h00
Lloc: Laboratori d’Escriptura

  • Quins són les fases a través de les quals passa un il·lustrador, o un aspirant d’ il·lustrador de contes il·lustrats?
  • Quins traves troba al seu camí?
  • Com desbloquejar-les?
  • Com trobar l’editor?

 

Aquesta activitat es dirigeix a tots aquells que tenen passió per la il·lustració, una idea i una il·lusió per dur-la a terme.

Durant la primera part, Paola ens explica l’experiència amb el seu conte il·lustrat El Salto, amb la intenció de motivar i donar una visió senzilla i clara del que pot passar a un il·lustrador amb inquietud per moure el seu projecte.

Durant la segona part, es plantejaran uns exercicis pràctics per desbloquejar creativitat, idees, dubtes, i tenir una aproximació, des de l’espontaneïtat, al que pugui ser una proposta de conte il·lustrat.

 

Quadern Il·lustrat

Conversar amb els il·lustradors, editors i llibreters sobre els contes i àlbums il·lustrats. Conèixer com es treballa un àlbum il·lustrat de la mà dels seus creadors. Intercanviar experiències, estils, processos i tècniques d’il·lustració. Aquest espai és un punt de trobada per aprendre, compartir i registrar les teves idees en un Quadern Il·lustrat.

Activitat gratuïta

Data: dimecres 12 de febrer de 2014
Hora: 19h00
Lloc: Laboratori d’Escriptura (c/Joan Blanques 12, Gràcia – Barcelona)
Cóm arribar: Metro joanic (L4)  / Metro Fontana (L3), autobús: 39, 55, 15, bicing: pl. joanic

Més informació: www.laboratoriodeescritura.com

Deja un comentario

*