Tallers de creació literària / Abril 2014

c18b220a6898eef735ba0c5841d2b348La primavera alimenta la creativitat!

Si t’agrada escriure i t’interessa la literatura, no esperis més i aquesta primavera deixa’t seduir per les bones lletres i la teva inspiració creativa.

El mes de ABRIL comencem una nova edició dels cursos/tallers presencials i virtuals.

Podràs deixar lliure la teva creativitat amb les tècniques necessàries per a l’escriptura de novel·la i de relat amb els cursos de:

I més especialitzats per aplicar-los en l’àmbit professional:

Si pel contrari vols un estil més lliure on flueixin les teves idees, descobreix una nova manera d’entendre la Literatura amb el Taller Lúdico de Narrativa; combina la lectura amb el dinamisme de l’escriptura creativa.

Si les flors, els colors vius i l’escalfor del sol propis de la primavera desperta el teu costat més poètic, el Taller abierto de Poesía t’inspirarà a deixar anar la teva cara més poètica. Llegeix els teus poemes, comparteix les teves opinions i endinsa’t en l’emocionant món de la poesia.

Si els teus interessos es dirigeixen cap a la Literatura Infantil, i t’interessa crear i donar forma a un llibre il·lustrat et proposem:

Si el temps o les distàncies t’impedeixen fer un curs presencial, prova amb els nostres cursos virtuals disenyats especialment per a treballar on-line, des del teu ordenador, tablet o telèfon mòbil, amb una metodologia dinàmica e interactiva:

Reserva la teva plaça amb temps i  comença la primavera amb bones lletres!

 

Deja un comentario

*