Programa de cursos 2014 – 2015

Cursos_octubre_2014-15A l’octubre comencem el nou curs lectiu. S’inicien els cursos presencials i virtuals, els programes d’escriptura i les activitats literàries que programarem els dimecres.

Destaquem el Programa de Escriptura Creativa, dirigit a persones que vulguin desenvolupar-se com escriptors amb un programa de formació complet en escriptura creativa. Descompte del 10% per a les inscripcions fins el 19 de setembre.

Com a novetat per a aquest any hem obert el Programa Continu de Narrativa en format virtual, per als alumnes que ja han fet cursos online de Narrativa 2 o Novel·la i els nous alumnes que no poden assistir al programa presencial.

També hem creat un espai de Coaching Literario dirigit a persones que tinguin un bloqueig al moment d’escriure o que necessitin una nova perspectiva de la seva obra, terminada o en procés, sigui en el gènere de novel·la, conte, poesia, memòries, assaig, tesines o tesis doctorals. El Coaching Literari és una proposta per ajudar a aconseguir els teus objectius.

Promoció especial: Per a qualsevol inscripció a un curs, taller o programa, l’alumne es beneficiarà d’un val de 150€ per imprimir exemplars d’un llibre de relats amb PublishPrinting.

Deja un comentario

*