XIVè Concurs de microrelats barcelonins eròtics

cartell concurs microrelats bcn 2015 extUn any més torna el nostre concurs de microrelats barcelonins eròtics. Ens podeu fer arribar els vostres microrelats entre el 9 de febrer a les 10:00 i el 8 de març a les 14:00.

El concurs es divideix en dues fases. La primera amb la presentació dels microrelats originals i la selecció per part del jurat dels finalistes. A la segona fase, d’entre les obres finalistes s’escull la guanyadora. L’elecció es fa a través d’una votació, en la qual hi pot participar qualsevol persona amb carnet de biblioteques.

Els treballs es poden presentar fins al 8 de març. S’han de fer arribar via correu electrònic a: b.barcelona.jma@diba.cat , el correu de la  Biblioteca El Carmel -Juan Marsé.
L’assumpte del correu ha de ser “XIVè Concurs de Microrelats”. S’enviarà el relat en un document adjunt tipus Microsoft Word o Open Office Writer. Al cos del missatge només hi ha de constar el número de carnet de biblioteques de l’autor.
El relat ha de tenir una extensió màxima de 333 paraules. El relat pot ser en català o en castellà.

A partir del dia 12 de març els microrelats finalistes s’exposaran a la Biblioteca i a la pàgina web i començaran les votacions per escollir el guanyador.

Podeu guanyar un lot de llibres i una inscripció gratuïta a un dels tallers del cicle Creacions: tallers d’escriptura, oralitat i arts visuals que es realitzi a qualsevol biblioteca de Barcelona. El lliurament del premi al guanyador es farà el 23 d’abril coincidint amb la Diada de Sant Jordi.

Bases completes del concurs.

Deja un comentario

*