1r Saló d’Escritura de Barcelona

SALÓ D'ESCRITURAEl 23 d’abril, dia del Llibre, estarem en el I Saló d’Escriptura de Barcelona de Barcelona amb microtallers d’escriptura.

Durant el dia de Sant Jordi, trobaràs al Passeig Sant Joan (Arc del Triomf): tallers literaris gratuïts, lectures de contes i poemes, signatures de llibres, xerrades… en definitiva, els recursos per aprendre tècniques d’escriptura, conèixer altres autors i com publicar les teves obres. A més, pots presentar-te al concurs Fàbrica de contes.

El I Saló d’Escriptura de Barcelona és una iniciativa per fomentar no només el gust per la lectura de llibres, sinó per l’escriptura. Pots veure el programa d’activitats en el qual trobaràs els tallers que impartirem de forma gratuïta:

  • Cómo escribir un libro álbum, a càrrec d’Arianna Squilloni. (11h00 y 13h00)
  • Taller de coaching literari, a càrrec d’ Eva Lleonart. (12h00 y 16h00)
  • Recursos contra la pàgina en blanc (o com inventar històries), a càrrec de Montalbà Bori. (17h00)
  • Taller de creació de personatges, a càrrec d’ Aureli Gràcia. (18h00)
  • Taller de técnicas de lectura: Narrativa y Nuevas Tecnologías. Cómo mejorar la experiencia lectora gracias a la animación y la interacción, a càrrec de Carlos López-Aguirre. (19h00)

Lloc: Paseig San Juan (Arc del Triomf)
Data: 23 de abril
Horari: de 9h a 19h (consultar el programa)
Inscripció gratuita. Et recomanem inscriure’t prèviament enviant un correu electrònic a cursos@laboratoriodeescritura.com, i especificant el nom del taller.

Fes clic en el la imatge per veure on estem:

onXav4b

Deja un comentario

*