Cursos presencials: En la ment del personatge

Cursos 5Molts personatges de ficció presenten un perfil mentalment desequilibrat: des del maniàtic inofensiu fins a l’assassí en sèrie. ¿Com s’aconsegueix i es manté la coherència psicològica d’aquests personatges en un relat o una novel·la?

En aquest curs es posa en relació la psicologia amb la construcció dels personatges de ficció. Els alumnes es familiaritzaran amb conceptes clínics i amb alguns mecanismes emprats pels grans autors. A partir de texts d’autors que han destacat especialment en aquest terreny, investigarem els seus estils i plantejarem les claus per una narrativa consistent amb la psicopatologia actual.

Convocatòria maig 2016
- 13 de maig al 17 de juny/ Professor: Aureli Gracia

Horari
- Divendres: 19h-21h

Per a més informació, podeu consultar la nostra pàgina web.

Deja un comentario

*