Solucions creatives: Els llibres estan fets per recordar-nos qui som / Alonso Cueto

“La única funció de la literatura és mostrar els extrems als que podem arribar els éssers humans. Els lectors hem de sentir que els personatges són éssers reals, amb qui podem relacionar-nos, i que viuen vides vulnerables com les nostres. Els llibres están fets per recordar-nos qui som. La gran funció de la literatura és interrogar-nos, no donar respostes. L’escriptor acompanya als seus personatges pels incidents de la seva vida. D’altra banda, em sembla que una novel·la ha de ser una exploració en la conducta però també que ha de ser entretinguda. L’entreteniment és el cimbell pel qual acceptem el somni diürn que són les novel·les.”

Llegeix l’entrevista completa de l’autor a Literaturas.com

Deja un comentario

*