Xerrada oberta d’Escriptura Terapèutica

libro1El dilluns 24 d’abril a les 19h organitzem la xerrada oberta “Desbloquejant la creativitat: Escriptura Terapèutica” amb l’Eva Lleonart.

L’Escriptura Terapèutica és una tècnica que permet unir els dos hemisferis del cervell per poder pensar i expressar emocions. La part racional que s’ocupa del llenguatge i la part artística i creativa que se centra en les emocions.

És molt útil per fixar els pensaments quan aquests ballen sense parar, per desfogar-nos, expressar la negativitat i a partir d’aquí conèixer-nos millor, millorar l’autoestima i establir millors relacions amb els altres.

Objectiu

En aquesta xerrada explicarem com l’escriptura pot convertir-se en una eina de coneixement personal per fixar les emocions al paper. D’altra banda qüestionarem les creences limitants i veurem com potenciar les motivadores.

  • Dirigita: persones que vulguin créixer interiorment utilitzant l’escriptura com a eina per a això.
  • Participa: Eva Lleonart (coach literària i professora del Laboratori d’Escriptura)
  • Data: Dilluns 24 d’abril
  • Hora: 19h00 a 20h30
  • Accés: Gratuït. Aforament limitat.

 

INSCRIPCIÓ

Deja un comentario

*