Solucions creatives: Escriure el que no és agradable / Anthony Burgess

“Desafortunadament, massa gent que hauria de saber més sobre el tema, exagera els seus sabers sobre una matèria que afecta la seva capacitat de fer judicis purament literaris. No m’agrada sobre el que escriu el senyor Burroughs; ni a mi m’agrada sobre el que normalment escric jo mateix: el contingut de la meva Taronja Mecànica em donava nàusees. No hi ha gens de suculent en el treball del Sr. Burroughs quan refina el seu cru material i ho converteix en art. La vida és, desafortunadament, vida. Fora de la vida hem d’escollir, per a la nostra escriptura, la qual cosa més ens estimularà per escriure bé. “Tot el que viu és sagrat”, pot ser que això no sigui moralment cert, però és cert en la matèria de literatura. Per l’amor de Déu, deixem la moral als moralistes i seguim amb el treball d’aprendre a avaluar l’art com a art.”

Si estàs interessat/da en l’escriptura, no dubtis a informar-te del nostre curs de Narrativa.

Deja un comentario

*