Solucions creatives: Cal qüestionar els codis d’allò real / David Roas

david roas“Allò fantàstic es produirà sempre que els codis de realitat del món en què habitem siguin posats en dubte. És cert que la narrativa fantàstica, una vegada esgotats els recursos més tradicionals, ha evolucionat cap a noves formes per expressar aquesta transgressió que la defineix: molts autors contemporanis han optat per representar aquesta transgressió mitjançant la ruptura de l’organització dels continguts, és a dir, en el nivell sintàctic. […] Però és evident que aquestes narracions no posen en qüestió només la sintaxi, és a dir, la lògica narrativa, sinó que la seva dimensió transgressora va inevitablement més enllà del textual: el seu objectiu és sempre qüestionar els codis que hem dissenyat per interpretar i representar allò real.”

Si t’interessa l’escriptura no dubtis a fer un cop d’ull al nostre curs Quadern d’Escriptura.

Deja un comentario

*