Solucions creatives: Conrear un estil perturbador / Marta Sanz

“Busco un estil que pertorbi probablement perquè jo com a receptora gaudeixo amb els llibres i amb les pel·lícules, o amb la música, que no em deixa igual que quan vaig començar. Valoro molt la literatura de la qual no surto indemne. Valoro molt la literatura que d’alguna manera em copeja en el bon o malament sentit de la paraula i el que fa és ampliar la meva visió del món, la meva manera de veure les coses. Per això potser busco un llenguatge dins de les meves novel·les que sigui perturbador i pugui treure als lectors de l’espai de confort. Que generi inquietud, que plantegi preguntes, que ajudi a veure les coses d’una altra manera, fins i tot que generi disconformitat. I adopto aquesta actitud perquè en els textos literaris em sembla que el que es diu és el mateix que la manera de dir-ho”.

Si t’interessa l’escriptura no dubtis a fer un cop d’ull al nostre nou curs Quadern d’Escriptura.

Deja un comentario

*