Galeria de creadors: Presentació del llibre

El dimecres 16 de novembre a les 20h00, es presenta a l’Espai La Bohèmia, el llibre de relats Obturador y diafragma (Paralelo Sur Ediciones, 2011), de la nostra exalumna del curs de Narrativa 2, Paola Chapa Arciniega.

El llibre ens introdueix en plasmar l’atenta idea d’utilitzar una velocitat més lenta per detallar el món del qual ja som part. La llum, el temps i el punt de vista. Els moments viuen a través de les fotografies, les històries continuen en una realitat en la qual el temps és subjectiu i depèn de l’espai en el qual es trobi l’observador; tot és intrínsec als ulls que observen i processen; els colors són la mescla de les pinzellades que aporta cada artista en el seu conjunt. La vida, que és de tots, es viu com un decideixi viure-la, es reviu com un vulgui recordar-la. El món pot veure-se’n per mitjà de cents de lents, des de macros i angulars fins a teleobjectius, cada un fent el seu treball i incloent el que els fotògrafs decideixen, conscientment o, no dedicar. Fotografiar és escriure amb llum.

Paola Chapa, va néixer en Chihuahua, Chihuahua, Mèxic. Llicenciada en Administració Financera, Màster en Economia i Direcció Internacional de l’Empresa, fotògrafa i escriptora. Els brots de la seva trajectòria literària s’evidencien l’any 2010, en el temps en què es muda a Barcelona i materialitza el seu primer llibre de relats curts, encara que les seves arrels estaven fonamentades des que era petita, quan va començar a escriure els seus primers contes i poemes.

Lloc: Espai La Bohèmia-Bar El nostre racó (c/Bòria, 22 ) / Metro Jaume I
Data: 16 de novembre
Hora: 20h00

http://www.facebook.com/event.php?eid=198702123539802
http://tascabohemia.blogspot.com/2011/10/calendario-de-actividades-del-espai.html

Deja un comentario

*