Lectura de relats dels alumnes de narrativa

Cristina_LeyendoCom ja és tradició al final de cada trimestre, els alumnes dels cursos de Narrativa del Laboratori d’Escriptura compartiran una selecció dels seus contes que han treballat en tot el curs. Al final de les lectures obrirem un espai de preguntes i comentaris sobre l’experiència i l’escriptura dels relats. Després celebrarem les seves lectures amb un aperitiu i una bona conversa. La presentació serà dijous 10 d’abril a les 19h30 al Laboratori d’Escriptura. És d’entrada lliure perquè pugueu venir a compartir d’una d’agradable tarda de lectura amb nous autors.

Activitat gratuïta

Data: dijous 10 d’abril de 2014
Hora: 19h30
Lloc: Laboratori d’Escriptura (c/Joan Blanques 12, 08012 Barcelona)
Com arribar: Metro joanic (L4)  / Metro Fontana (L3), autobús: 39, 55, 15, bicing: pl. joanic

Més informació: www.laboratoriodeescritura.com

Deja un comentario

*