Literaturas / Literatures

LiteraturasL’ACEC organitza, divendres 7 d’octubre, a la Casa del Llibre de Barcelona (Rambla de Catalunya, 37), la jornada Literaturas / Literatures, dues taules rodones per parlar de “Cultura urbana i literatura” i “Literatura a la Xarxa”. Aquesta jornada pretén posar en contacte els autors que hi participen amb les persones interessades pel món del llibre i la lectura per parlar de temes d’actualitat.

La primera trobada que parla sobre la relació entre cultura urbana i literatura serà a les 17.30 i participaran Andreu Martín, Pedro Zarraluki i Álvaro Colomer. Després, a les 19.15 hores, Isabel Núñez, Ramon Dachs i Agustín Calvo Galán tractaran la literatura a Internet. A través de les seves intervencions, la finalitat és apropar al lector els punts de vista dels autors i autores fomentant també el coneixement de la seva obra i els seus plantejaments literaris.

Literaturas És un projecte desenvolupat per la’ACEC (Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya) amb la finalitat de posar en contacte als seus autors amb el públic general interessat pel món del llibre i la lectura.

Deja un comentario

*