Continuem amb el Grup de Discussió en Escriptura i Tecnologies Digitals

20130917_121641_resizedAquest dimarts vam fer  la primera reunió del Grup de Discussió ETD (Escriptura i Tecnologies Digitals). Conduït per l’Eugenio Tisselli s’han programat les primeres lectures de referència a discutir en el grup, materials que ara enllacem per si vols incorporar-te al grup i participar. El Grup està obert a noves incorporacions en cada sessió. Ens reunim cada dimarts de 11h00 a 13h00 al Laboratori d’Escriptura. La inscripció és gratuïta. Si vols sumar-te al grup escriu-nos a l’e-mail info@laboratoriodeescritura.com, o a través del formulari web.

Vine i aporta la teva experiència i idees sobre la projecció de les tecnologies digitals!

Com una de les idees en la primera sessió va ser de crear un blog específic perquè participant pugui aportar amb continguts i al mateix temps pugui revisar, compartir i descarregar material.

Lectures per la propera sessió, martes 8 d’octubre, amb comentaris de Tisselli:

D’Evgeny Morozov:

Diu Tisselli: “Me parece que estas críticas son especialmente relevantes, sobre todo de cara a la proliferación de apps que tienen la intención de reforzar la conciencia cívica. ¿La conocen? ¿Se les ocurren otros ejemplos del “solucionismo” de Morozov? ¿Cómo podríamos matizar esta tendencia?”

Sobre “Ambient Intelligence”

De Bruno Latour:

I dos articles d’Eugenio Tisselli. El primer fa referència a les seves preocupacions sobre l’ètica de l’art electrònic, i a l’ús de dispositius digitals en general. En el segon té a veure amb algunes reflexions de Latour sobre la naturalesa i la tecnologia.

Deja un comentario

*