Escriure a l’estiu

Durant l’estiu sobren moltes coses: els graus centígrads, la roba, la gent a les terrasses, la sorra a la platja i, sens dubte, el temps lliure. Cal aprofitar-ho. És cert que la lectura pot ser una bona opció. L’escriptura també ho és.

Al Laboratori d’Escriptura continuem amb les nostres activitats durant aquesta època i obrim les nostres portes amb cursos curts, frescos i entretinguts. La creativitat, la petita literatura, els nens i el testimoni seran les principals ofertes.

Teoria i pràctica del microrrelat és un curs introductori on els participants tindran la possibilitat de conèixer els principals trets d’aquest gènere, molt en boga en els últims temps, a partir d’exercicis pràctics d’escriptura.

Aquells amb un interès particular per escriure narracions dirigides al públic infantil, poden practicar algunes tècniques pròpies d’aquest gènere amb el curs Escriure per a nens, en el qual es revelaran els secrets que guarda una bona història, s’aprendrà a elegir les paraules més adequades per apropar-se als petits i fins i tot s’oferirà una orientació per als que vulguin publicar.

Els que tenen la inquietud d’escriure sobretot allò que veuen i que perceben, tenen l’opció de fer el curs de No Ficció, on el periodisme, la narrativa, l’assaig i la poesia coincidiran amb l’únic objectiu de portar al paper una cosa tan confusa i immediat com és la realitat.

I sens dubte no podia faltar el curs d’Escriptura Creativa, per a tots aquells que saben que hi ha una història al darrere d’un objecte, una imatge, un so, una aroma, i desitgen trobar-la per portar-la de la mà al món de les lletres.

Només hi ha una cosa que no sobra a l’estiu: la permanent inquietud dels creadors.

Per més informació: Programa dels cursos d’estiu

Deja un comentario

*