Recital de Poesia: Alberto Pellegatta i Eugenio Tisselli

dissabte 11 de desembre / 19h00
El recital de poesia estarà a càrrec dels poetes Alberto Pellegatta (Milà, 1978), un dels joves poetes més destacats de la nova generació d’escriptors italians, i Eugenio Tisselli (Mèxic, 1972), poeta i artista digital reconegut internacionalment, que farà una exhibició sobre el procés creatiu del seu últim poemari, generat per ordinador.

Els autors:

Alberto Pellegatta (Milà, 1978) ha publicat entre altres llibres: Mattinata larga (2000) i Paratassi (2007). Ha estat inclòs en l’antologia Nuovissima poesia italiana (Mondadori, 2004). El seu últim llibre va ser inclòs en Almanacco dello Specchio (Mondadori, 2009) i sortirà publicat el 2011. És traductor d’espanyol, col·laborador habitual a diversos diaris i revistes, i corresponsal a Barcelona de la revista suïssa Galatea.

Eugenio Tisselli (Mèxic DF, 1972) Viu a Barcelona des de 1998. És programador i artista. Ha publicat dos llibres de poemes: Cuna bajo tierra / Rompedemonio (2004) i El drama del lavaplatos (Editorial Delirio, 2010), aquest últim creat mitjançant una eina algorítmica creada pel propi autor, “Poesía Asistida por Computadora”. El seu treball pot veure’s en http://motorhueso.net

Dissabte 11 de desembre / 19h00
Lloc: Laboratorio de Escritura, Escorial 11, 6.
Entrada lliure

.

Dissabtes del Laboratorio és un espai cultural que es realitza al Laboratori d’Escriptura i que està dedicat a la lectura de texts de creació per part dels seus propis creadors. No solament és un espai dedicat a la lectura de poesia sinó també a la lectura de prosa (contes i novel·les) que es realitzen els dissabtes a les 19h00.

Deja un comentario

*