Malvats, dolents i éssers nausebunds

Expo_CuentoIlustrado

Allò que no ens atrevim a explorar pot ser un territori del lleig, el malvat, l’indigne, el repudiat, el monstruós…

Aquesta exposició tracta precisament d’això. Són una sèrie d’il·lustracions i textos basats en l’experimentació i investigació artística. Dibuixos que manifesten allò que, en general, no solem atendre… la part menys afavorida o amable de les coses.

El lleig, el fosc, el maligne, el desagradable, l’esgarrifós… són més que conceptes, són sensacions que transmeten una cosa gairebé instintiva, de pell… Com les tractem?

Per explorar-les, juguem amb materials diversos, fent ús de diversos enfocaments o estils literaris, però amb una finalitat i objectiu comú: atrevir-nos a no haver de causar una “bona sensació” donant un pas petit més i endinsar-nos en allò inexplorat… El repte, tant per a l’artista com per a l’espectador, serà el d’alliberar-se d’algun prejudici i deixar anar algun amarratge, intentant gaudir-ne i aprendre el màxim del procés. Cada petit assoliment serà un triomf en el més íntim de nosaltres.

Aquesta exposició la realitzen els alumnes del curs de Conte Il·lustrat (I i II) juntament amb la professora Anna Llenas.

 

INAUGURACIÓ: JUEVES 9 DE MAYO A LES 20H

ARTISTES: MÒNICA CASAMOR/ NÚRIA COLL/ OLGA LÓPEZ/ ELENA LOSADA/ LOURDES MARTÍNEZ/ PAOLA RIGIROLI/ ÓSCAR ROYO
COORDINA: ANNA LLENAS
LLOC: LABORATORIO DE ESCRITURA (C/Joan Blanques 12, Barcelona)
DATES: DEL 9 MAYO AL 13 JUNIO 2013

 

Deja un comentario

*