Contra/poesia: Recital dels alumnes del Taller Obert de Poesia

recital alumnos-1Lectura de poemes dels alumnes participants al Taller Obert de Poesia del Laboratori d’Escriptura de Barcelona i presentació de la plaquette Divendres poesia. Amb la participació de Marta Lleonart, Manel Oriol, Susanna G. Turigas, Valentina Sousa, Laia Prat, Andrés Cernadas, Pere Cowley i Isis Sainz.

 

Data: dimecres 22 de gener 2014
Hora: 19h30
Lloc: Laboratori d’Escriptura (c/Joan Blanques 12, Gràcia)

Activitat gratuïta

9a2979bfb95c445f698372fcc11f3ceeAl Taller obert de Poesia els alumnes trobaran un espai on compartir les seves creacions, llegir-les i comentar-les, sota l’orientació constant del professor. La lectura de poemes dels alumnes i el debat al seu entorn es complementarà, en aquest sentit, amb exercicis de diferent tipus i recomanacions d’autors i llibres.

Què és Contra / poesia?

Tot sembla anar contra la poesia. Això és senyal de la seva llibertat. La poesia va contra les limitacions del llenguatge. Contra / poesia és un espaci del Laboratori d’Escriptura de Barcelona destinat a la reflexió i a la trobada de poetes i lectors de poesia, amb la intenció de conversar sobre la paraula poètica des de diferents perspectives i idiomes. Per això, no només està obert a la lectura de poesia sinó al pensament, perquè la paraula major de la poesia encoratja el desafiament de l’escriptura.

Activitat gratuïta

Data: dimecres 22 de gener de 2014
Hora: 19h30
Lloc: Laboratori d’Escriptura (c/Joan Blanques 12, 08012 Barcelona)
Com arribar: Metro joanic (L4)  / Metro Fontana (L3), autobús: 39, 55, 15, bicing: pl. joanic

Más información: www.laboratoriodeescritura.com

Deja un comentario

*