Les tardes del Gatopardo: Vila-Matas en conversa amb Iván Humanes

Sophie Calle Vila MatasA l’espai “Les tardes del Gatopardo” presentem l’autor d’Exploradores del abismo, Enrique Vila-Matas, en conversa amb l’escriptor Iván Humanes.

Data: dimecres 15 de gener de 2014
Hora: 19h30
Lloc: Laboratorio de Escritura

Enrique Vila-Matas parlarà sobre el procés d’escriptura del seu conte “Porque ella no lo pidió”, basat en la seva col·laboració amb l’artista francesa Sophie Calle, inclòs al seu llibre Exploradores del abismo. Al final s’obrirà un diàleg amb el públic.

Enrique Vila-Matas foto webEnrique Vila-Matas (Barcelona, 1948). La seva obra ha estat traduïda a 32 idiomes i ha estat guardonada amb nombrosos premis. Entre d’ells hi són el Prix Medicis-Etranger 2003, Premi Rómulo Gallegos 2001, Premi Nacional de la Crítica 2002, Premi Internacional Ennio Flaiano 2006, Premi Elsa Morante 2007, Premi Mondello 2009,  Premi Jean Carrière 2010, Premi Bottari Lattes Grinzane 2011, i un dels més recents el Premi Gregor von Rezzori 2012 a la millor obra de narrativa estrangera pel seu llibre de contes Exploradores del abismo. És Cavaller de la Legió d’Honor (Francia) i Oficial de la Ordre des Arts et des Lettres. Entre els seus títols més destacats es troben Historia abreviada de la literatura portátil, Suicidios ejemplares, Bartleby y compañía, El mal de Montano, Doctor Pasavento, Dublinesca i Aire de Dylan, entre d’altres.

Iván-HumanesIván Humanes (Barcelona, 1976) és escriptor. El 2005 va publicar el llibre “La memoria del laberinto” (Biblioteca CyH), el 2006 l’assaig “Malditos. La biblioteca olvidada” (Grafein Ed.) i el 2007 l’obra “101 coños” (Grafein Ed.), així com la novel·la ”La emboscada” (2010) i el llibre de relats “Los caníbales” (2011).

Las tardes del Gatopardo

Conversar amb els narradors sobre els seus contes i novel·les. Recuperar la tertúlia com un acostament a l’escriptura. Llegir prosa en veu alta. Volem recordar les tardes en què l’escriptor italià Tomasi di Lampedusa, l’autor de El Gatopardo, es reunia en una terrassa de Palerm amb un petit grup de lectors per conversar sobre literatura. Hem creat aquest espai de trobada al Laboratori d’Escriptura per dialogar amb els autors sobre el procés creatiu dels seus llibres.

Activitat gratuïta

Data: dimecres 15 de gener de 2014
Hora: 19h30
Lloc: Laboratorio de Escritura (c/Joan Blanques 12 – Barcelona)
Com arribar: Metro joanic (L4)  / Metro Fontana (L3), autobús: 39, 55, 15, bicing: pl. joanic

Més informació: www.laboratoriodeescritura.com

Deja un comentario

*