Les tardes del Gatopardo: conversa amb l’escriptor colombià Octavio Escobar

Portada Cielo parcialmente nubladoA l’espai “Les tardes del Gatopardo” presentem l’autor de Cielo parcialmente nublado, Octavio Escobar Giraldo, en una conversa amb la periodista Zulma Sierra i  amb l’escriptor Luis Alejandro Díaz.

Data: dimecres 19 de febrer de 2014
Hora: 19h30
Lloc: Laboratori d’Escriptura

Octavio Escobar conversarà sobre els seus contes i novel·les, els seus processos creatius, i la situació de la literatura colombiana actual.

 

 

 

Octavio EscobarOctavio Escobar Giraldo (Manizales, Colòmbia, 1962). Les seves novel·les i contes han merescut els premis més importants del seu país, entre ells el Premio Nacional de Literatura pel llibre de contes De música ligera (1998). Reconegut per la versatilitat de la seva escriptura, a Espanya s’han publicat dues de les seves novel·les policíaques Saide (1995) i Destinos intermedios (2010) -la primera d’elles traduïda al català i a l’italià-, i El álbum de Mónica Pont (2004). Dues de les seves novel·les, 1851. Folletín de cabo roto (2007) i Cielo parcialmente nublado (2013), se centren en els processos històrics colombians enfocats des d’una òptica regional i desmitificadora. És professor de l’Universitat de Caldas.

 

Las tardes del Gatopardo

Conversar amb els narradors sobre els seus contes i novel·les. Recuperar la tertúlia com un acostament a l’escriptura. Llegir prosa en veu alta. Volem recordar les tardes en què l’escriptor italià Tomasi di Lampedusa, l’autor de El Gatopardo, es reunia en una terrassa de Palerm amb un petit grup de lectors per conversar sobre literatura. Hem creat aquest espai de trobada al Laboratori d’Escriptura per dialogar amb els autors sobre el procés creatiu dels seus llibres.

Activitat gratuïta

Data: dimecres 19 de febrer de 2014
Hora: 19h30
Lloc: Laboratori d’Escriptura (c/Joan Blanques 12 – BCN)
Com arribar: Metro joanic (L4)  / Metro Fontana (L3), autobús: 39, 55, 15, bicing: pl. joanic

Més informació: www.laboratoriodeescritura.com

Deja un comentario

*